اطلاع رسانی > اخبار >
.: اخبار

دکتر محمود رضا رحیمی در سومین نشست شورای سیاست گذاری کنگره ملی بزرگداشت آیت الله العظمی ملک حسینی (ره) با بیان اینکه دانشگاه می‌تواند در معرفی مفاخر علمی و فرهنگی جامعه  نقش بسزایی داشته باشد فرمودند، نقش و رسالت ارزشمند دانشگاه در تبیین و ترویج سلوک و رفتار مفاخر علمی و فرهنگی  جامعه  بر هیچ کسی پوشیده نیست.

دبیر اولین کنگره ملی آیت الله ملک حسینی (ره) با بیان اینکه  دانشگاه یاسوج  متولی اصلی اجرای این همایش است عنوان کرد، انتظار می‌رود تمامی دستگاه‌های اجرایی در برگزاری هر چه بهتر این کنگره دانشگاه یاسوج را یاری کنند.

وی همچنین از اعزام جمعی از روحانیون، مدیران استانی و نمایندگان دانشگاه یاسوج به قم خبر داد و اظهار داشت در جهت بهره‌برداری بهتر از نظرات و پیشنهادات مراجع عظام تقلید  و بزرگوارانی که با مرحوم آیت الله آشنایی و ارتباط داشته اند این گروه به همراه تیمی متشکل از مستند سازان صدا و سیما به شهر مقدس قم سفر خواهند کرد.

در این نشست که در محل استانداری استان برگزار شد ،معاون سیاسی امنیتی استانداری نیز از اقدامات مطلوب دانشگاه یاسوج در راستای هر چه بهتر برگزار شدن کنگره تقدیر نمود.

بازگشت1396/06/20
توجه : نظر شما پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده می شود !