فرمت نگارش مقاله را از منوی بالای صفحه وب سایت، قسمت اطلاع رسانی، زیرمجموعه فایل ها دریافت نمایید.
اطلاع رسانی > اخبار >
.: اخبار

نشست هماهنگی شورای سیاستگذاری اولین کنگره ملی بزرگداشت آیت‌الله العظمی سیدکرامت‌الله ملک‌حسینی(ره) در دانشگاه یاسوج برگزار شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رئیس دانشگاه یاسوج در ابتدای این نشست گفت: مردم استان کهگیلویه و بویراحمد به قدرشناسی و حضور در صحنه‌ها و خلق حماسه های بزرگ اجتماعی شهره‌ هستند. دکتر محمودرضا رحیمی افزود: آیت‌الله العظمی ملک حسینی(ره) با وجود اینکه می توانستند در شرایط بهتری زندگی کنند اما برای پیگیری و رفع مشکلات مردم به منطقه آمدند و مردم استان نیز جایگاه وی و خانواده اش را قدر می‌دانند.
دبیر اولین کنگره بزرگداشت آیت‌الله العظمی ملک‌حسینی(ره) با اشاره به اینکه چند نوبت این کنگره به تعویق افتاده و به صورت جدی پیگیری نشده است گفت: از یکسال پیش دانشگاه یاسوج به عنوان مکمل برگزاری این کنگره تعیین شده و از همان زمان تا کنون پیگیر امور این کنگره هستیم.
در این نشست از سوی شورای سیاستگذاری، استاندار کهگیلویه و بویراحمد به عنوان رئیس کنگره انتخاب شد.

بازگشت1396/04/18
توجه : نظر شما پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده می شود !