فرمت نگارش مقاله را از منوی بالای صفحه وب سایت، قسمت اطلاع رسانی، زیرمجموعه فایل ها دریافت نمایید.
اطلاع رسانی > اخبار >
.: اخبار

نشست کمیته علمی کنگره آیت‌ا... العظمی سید کرامت ا.. ملک حسینی(ره) در دانشگاه یاسوج

نشست هماهنگی اعضای کمیته علمی کنگره بزرگداشت آیت‌الله العظمی ملک حسینی(ره) در دانشگاه یاسوج برگزار شد.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه یاسوج جناب آقای دکتر کریمی که دبیر کمیته علمی کنگره می‌باشند، بیان نمودند که آیت‌ا... العظمی سید کرامت ا.. ملک حسینی(ره) همیشه در میان مردم و پیگیر امور مردم بوده و وظیفه ماست که قدرشناس تلاشهای آن مرحوم بوده و مقام وی را ارج نهیم.

در این نشست پیشنهاد گردید، اعضای کمیته علمی جهت تهیه مقالات تخصصی می‌توانند جلساتی با محققین و بزرگانی که با حضرت آیت ا... ارتباط نزدیکی داشتند و شاگردان ایشان نیز، داشته باشند. همچنین در این جلسه سخنرانان شاخص و برجسته (حوزوی و دانشگاهی)، مورد معرفی و جهت ارایه سخنرانی پیشنهاد شدند.

جزئیات بیشتر این نشست در سایت دانشگاه یاسوج می باشد. از طریق لینک زیر می توانید، از این خبر اطلاع یابید.

بازگشت1396/04/27
توجه : نظر شما پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده می شود !